ÉTKEZTETÉS BIZTOSÍTÁSA AZ ÓVODÁBA JÁRÓ GYERMEKEK SZÁMÁRA
(FRISSÍTVE: 2020.03.21. 13.00)
Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány miatt kialakult jelenlegi helyzetben is kötelező az önkormányzatoknak biztosítani az óvodába járó gyermekek étkeztetését. Az étkezés minden intézményünkbe járó gyermek részére igényelhető.
A konyha, napi egyszeri meleg étkezést biztosít leves nélkül, de nagyobb adagban, ezzel kompenzálva a leves elmaradását. Az étkeztetés március 30-tól, hétfőtől indul.
Az átvétel helyszíne és időpontja az igénylők számától függ. Nagy létszám esetén az ebédet (kerülve a csoportosulást) a szülők, gyermekük saját óvodájában vehetik majd át. Ennek eldöntésére az igények beérkezése után kerül sor.
Az ebéd egyszer használatos zárt edénybe kiadagolva kerül kiosztásra.

Az ebéd térítési díjának fizetési módja:
Az a gyermek, aki eddig is ingyenesen étkezett, továbbra is ingyenesen étkezhet.
A térítési díjat fizetők, továbbra is fizetnek az étkezésért, a térítési díjat azonban a körülményekre való tekintettel személyesen nem lehet befizetni, kérjük, helyezzék előtérbe az átutalásos fizetési módot, ennek részleteiről érdeklődhetnek munkaidőben, Szombatiné Nagy Katalinnál a 06-20-777-8414-es telefonszámon.
Az ebéd lemondásának szabályai megegyeznek az eddigiekkel, amennyiben nem kívánják az étkezést valamilyen ok miatt tovább igénybe venni - tekintettel a költségtakarékosságra -, mindenképpen időben mondják le!

FELHÍVOM FIGYELMÜKET, AMENNYIBEN A SZÜLŐ MEGRENDELI GYERMEKE EBÉDJÉT, DE AZT EGYMÁST KÖVETŐ KÉT NAPON KERESZTÜL NEM VESZI ÁT, AZT AZ IGÉNYLŐK NÉVSORÁBÓL TÖRÖLJÜK.

A Törökszentmiklósi Óvodai Intézmény tagintézményeiben 2020. március 21-től, szombattól kezdődik a szülők e-mailen küldött nyilatkozatainak fogadása az étkezés igénybevételéről.
Kérjük, hogy 2020. március 24-én, déli 12 óráig, minden szülő jelezze óvodája e-mail címére, hogy március 30-tól KÉRI VAGY NEM KÉRI gyermeke részére a napi egyszeri étkezés biztosítását. A SZÜLŐI NYILATKOZAT e-mailen, visszaellenőrizhető, rögzített módon történik, telefonon keresztül nem.
FONTOS, HOGY AZT IS JELEZNI SZÜKSÉGES, HA NEM KÉRIK AZ ÉTKEZÉST!


TULIPÁNKERT SZÉKHELYÓVODA (Hunyadi u.14)
e-mail cím: tulipankert@tsztm-varovi.hu

ARANYALMA ÓVODA (Almásy u.9.)
e-mail cím: aranyalma@tsztm-varovi.hu

ARANYKAPU ÓVODA (Arany J u.23)
e-mail cím: aranykapu@tsztm-varovi.hu

NAPFÉNY ÓVODA (Bajcsy Zs. u.9.)
e-mail cím: napfeny@tsztm-varovi.hu

NAPRAFORGÓ ÓVODA (Kossuth. u.21.)
e-mail cím: napraforgo@tsztm-varovi.hu

NYITNIKÉK ÓVODA (Damjanich u. 23.)
e-mail cím: nyitnikek@tsztm-varovi.hu

SZÁZSZORSZÉP ÓVODA (Herman O.u. 2/a)
e-mail cím: szazszorszep@tsztm-varovi.hu


Azok, akik nem tudják igényüket e-mailen jelezni, kérjük, hogy papír alapon gyermekük óvodájában március 24-én, kedden 9-12 óráig tegyék meg. Együttműködésüket köszönjük!

Kolozsvári Andrea
intézményvezető
FACEBOOK